Skötselguide

Alla Decadent-produkter är gjorda med kärlek och gjorda för att hålla. För att säkerställa maximal livslängd på din produkt rekommenderar vi att du använder skyddsspray regelbundet. Undvik fukt och regn om möjligt, men om din produkt skulle bli blöt, ta försiktigt bort eventuell kvarvarande vätska omedelbartmed en mjuk, torr trasa och låt den torka naturligt.

Om det blir fläckigt, rengör med vårt speciella läderbalsam med en mjuk, torr trasa. Se till att inte gnugga lädret eftersom det kan lämna märken. För att förhindraveck på din väska när den inte används, och för att säkerställa att den behåller sin ursprungliga form, vänligen fyll den med silkespapper och förvara den i den medföljande dammpåsen – detta kan avsevärt förlänga kvaliteten och livslängden på din Decadent-produkt.

Läder är en naturprodukt och därför är små variationer i lädret en naturlig egenskap. Varje föremål är unikt och kan variera i nyans och textur.Överskott av färg kan uppstå vid första användningen. För att undvika att färga av sig på andra tyger, använd skyddsspray och använd med liknande färger tills överflödig färg har tagit slut helt.

Mocka har en öppen yta, vilket gör det mer känsligt. Mocka tål inte någon typ av vätska och måste rengöras med en speciell mockaborste. Denna typ av läderär mer benägna att färga av sig och dra till sig smuts, och färgen kan blekna med tiden.

Allt läder kommer att mjukna när det används och kommer att ta form efter användning av det. Detta innebär att tunga föremål eller överfyllning av enDecadent-läderväska med största sannolikhet kommer att lämna synliga spår av slitage.

Vi hoppas att du kommer att trivas med din nya Decadent-läderväska och ta väl hand om den.

FLOTTER

Flotter är vårt basläder, som vi har använt i över tio år. Denna kvalitet av läder är slitstark med en fin ådring på ovansidan. Det är helfärgat men toppfärgen är något mörkare på ytan. Detta ger lädret ett vackert, djupt utseende och en mycket naturlig känsla.

Behandla detta läder med vår skyddsspray före användning och upprepa detta ofta och flera gånger om året för att avsevärt förlänga livslängden på din produkt.Behandla dessutom din väska med vårt läderbalsam när den känns torr och behöver fukt.

MOCKA

Mocka har en mjuk och borstad ovansida. Detta är den ömtåligaste lädertypen i vår kollektion och bör behandlas med största omsorg. Det kräver särskild omsorg med skyddsspray eftersom det lätt kan absorbera fukt, smuts och fett. Mocka ska inte behandlas med läderbalsam, utan måste rengöras med en speciell mockaborste. Dessutom kan det suga åt sig överbliven färg, och mörkt läder kan färga av på ljusa kläder och ljust läder kan suga åt sig av mörka kläder.

Mocka kan blekna med tiden när den utsätts för direkt solljus. Alla de ovan angivna faktorerna är naturliga egenskaper hos mocka och täcks inte av vår skadepolicy.

VEGETAL

Vegetaliskt läder är vårt mest naturliga läder med väldigt lite ådring till ytan. Det är mycket slitstark och kommer att stå sig genom tiderna. Det används främst för vår kollektion av väskor utan foder, som Elsa och Lori. Dessa väskor kommer att mjukna med tiden och tappa sin form. Detta läder har en väldig 70-talskänsla i både utseende och känsla.

Behandla detta läder regelbundet med skyddsspray och läderbalsam för att avsevärt förlänga livslängden på din produkt.

EMBOSSED CROCO

Vårt präglade croco-koläder har täckts av en färgad film och präglat med ett mönster. Det färgade croco-lädret har en liten mängd tillsatt skuggfärg på toppen för att ge mer djup. Lädret har en finish som ger extra glans och lyster till produkten.

Denna produkt kräver ingen speciell behandling eftersom den glansiga finishen redan fungerar som ett skyddande lager på lädret. Läderbalsam rekommenderas inte heller, eftersom lädret inte kommer att kunna absorbera det.

NAPPA

Nappa är ett slätt kalvskinn som är mjukt och lätt. Den har en naturlig ådringseffekt på ytan. Det perfekta utseendet på detta läder kan endast uppnås genom att enbart använda högsta kvalitet. Detta läder är vadderat för att ge extra styrka och struktur samt mjukhet.

Behandla din nappa-produkt med skyddsspray före användning och regelbundet, samt med läderbalsam när lädret känns torrt, för att avsevärt förlänga väskans livslängd.