Brand story

Decadent är ett danskt designföretag som grundades av Karina Mundt Holst i Köpenhamn, Danmark, 2005. Decadent är ett autentiskt och starkt varumärke, som strävar efter att tillhandahålla kompromisslösa och tidlösa väskor och accessoarer för varje generation. Genom en tidlös och funktionell designmetod och en evig kärlek till estetik, kvalitet och konst, tillhandahåller vi ett mångsidigt universum för den selektiva och självsäkra kvinnan, som uppskattar skandinavisk elegans, hantverk och kvalitet.

Vi hyllar den tidlösa designen, med huvudfokus på att göra klassiskt trendigt. Decadent erbjuder en förstklassig varumärkesupplevelse, med ett brett urval av lyxväskor, gjorda med kvalitetshantverk, för kvinnor i alla generationer och kulturer runt om i världen. Vi tror att alla kvinnor har en autentisk och unik personlighet, som förtjänar att ses och firas. Karina värdesätter danska designtraditioner, som exemplifieras av enkla, minimalistiska men ändå trendiga stilar och alla Decadent-stilar är gjorda med kärlek för att hålla livet ut.

Vår design är den perfekta kombinationen av hög kvalitet och tidlöshet, samtidigt som den är det perfekta valet för att lägga till "det där extra" till varje stil och tillfälle i en jordnära och modig kvinnas liv. Vi strävar efter att ge konsumenten en holistisk och exklusiv varumärkesupplevelse.